Vind mijn wagen

Afspraak

Wij streven er naar om steeds bereikbaar te zijn voor onze klanten. U kunt ons daarom telefonisch bereiken op het nummer 
+32 (0)50 35.60.28 of via mail: Sales@autohandelsneppe.be

Wilt u ons met een simpele klik contacteren?  ga rechtstreeks naar ons contactformulier!!

Testrit

Hebt u een wagen bij ons gezien die volledig aan uw eisen voldoet? Maar hebt u nog dat laatste duwtje in de rug nodig? Geen enkel probleem! Wij garanderen u dat er met elke wagen een testrit kan gemaakt worden zonder aankoopverplichting!

Een testrit maken kan steeds na afspraak.

Verkoop uw wagen

U hebt een jonge wagen in goede staat? En u zou hem graag verkopen tegen de beste prijs? Verschaf ons zoveel mogelijk informatie over de wagen en u ontvangt een vrijblijvende offerte. Vul ons verkoopsformulier in en wij beantwoorden uw verzoek zo snel mogelijk!

Uw droomwagen zoeken

Een nieuwe wagen kopen, het is niet iets dat u elke dag doet. Tegelijk is dit waarschijnlijk ook één van de belangrijkste aankopen in uw leven. Het is daarom dat wij u graag willen begeleiden in uw zoektocht naar de wagen die op uw lijf geschreven staat! Vertel ons alle eisen waaraan de wagen moet voldoen en wij gaan voor u op zoek.

ONDERHOUD

U kunt  bij ons terecht voor alles wat naverkoop betreft. Wij beschikken over ervaren technici en alle aparatuur om uw wagen volgens de normen van het merk te onderhouden . U kunt dus na uw aankoop vrijblijvend bij ons terecht voor uw onderhoud, herstellingen en carrosserie. Voor eens afspraak bel 0475 61 28 41

Vind mijn wagen
Voornaam
Familienaam *
Straat / nr.
Postcode
Telefoon *
E-mail *
Ik zoek volgend voertuig
Merk *
Model *
Brandstof kiezen *
Boodschap
Hoe mag Autohandel Sneppe u contacteren? Vink uw keuze aan.
privacy *
Adres

Aalterbaan 232, 9990 Maldegem

  
Back to top