Over ons

Het bedrijf

Autohandel Sneppe is een jong en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in de aankoop en verkoop van jonge/middeljonge en correcte tweedehandswagens. Wij streven er naar om steeds eerlijke en kwalitatieve wagens aan te kopen en te verkopen.

U krijgt van ons de beste én de snelste service uit omstreken. De garage vindt u gemakkelijk terug op de Aalterbaan. Perfecte bereikbaarheid uit alle hoeken! Heeft u overdag geen tijd om langs te komen? Maak dan gewoon een afspraak na de openingsuren.
Geef ons gerust een seintje op Tel +32 (0)50 35.60.28  of bereik ons via mail verkoop@autohandelsneppe.be. U kunt ons altijd vrijblijvend contacteren met al uw vragen.
Bent u op zoek naar een wagen? Laat ons weten welke wagen u zoekt en wij zoeken hem voor u!

Autohandel Sneppe beschikt over een ruim aanbod tweedehandswagens.
Al onze wagens werden zorgvuldig geselecteerd en aan een keuring onderworpen. Tevens worden alle wagens van een onderhoudsboek en Carpass certificaat voorzien. Bij ons koopt u kwaliteit! 

Bent u op zoek naar een leuke gezinswagen? Of gaat u liever de sportieve toer op? Een unieke oldtimer? Of denkt u ook nog eens aan werken en hebt u nood aan een nieuwe bestelwagen? Voor al uw wensen hebben wij de juiste wagen in stock!

Neem snel een kijkje in onze stock en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

  
Back to top